GDPR

POLITIKA VARSTVA OSEBNIH PODATKOV

Obvezujemo se, da bodo osebni podatki, pridobljeni preko spletnega mesta v celoti ostali hranjeni, varovani in obdelovani izključno s strani društva SLOVENSKI CENTER PEN, Tomšičeva 12, Ljubljana. Z vsemi pridobljenimi osebnimi podatki bomo ravnali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Vaši podatki so ustrezno zaščiteni pred izgubo, uničenjem, ponarejanjem, manipuliranjem in neavtoriziranim dostopom ali neavtoriziranim odkritjem s strani tretjih oseb.

Odjava od novic
Odjava iz seznama prejemnikov novic je možna kadarkoli na naslednji način: Kliknete možnost »odjava« in shranite izbiro.
Odjavite se lahko tudi s klikom na odjavno povezavo v katerikoli od prejetih novic. Zaradi specifičnosti procesa in tehničnih omejitev je mogoče, da boste v 15 dneh od datuma vaše odjave še prejeli našo e-pošto, v primeru, da je bila e-pošta že poslana oziroma v fazi pošiljanja. V tem primeru se vam opravičujemo in vas prosimo za razumevanje.

Brisanje prijave na novice
Če želite izbrisati osebne podatke, ki jih hranimo za pošiljanje novic, nam to sporočite na elektronski naslov slopen@guest.arnes.si. Zahtevek za brisanje prijave mora biti poslan z elektronskega naslova, s katerim ste se prijavili na novice ali pa morate navesti elektronski naslov, ki ga odjavljate. V roku 15 dni od prejema vaše zahteve za brisanje prijave, bomo zbrisali vaše osebne podatke in vas o tem tudi obvestili.